Szoftvert fejlesztünk

...és hiszünk benne, hogy a XXI. század kihívásaira gyakran jó megoldást tud adni az információs technológia. Nem vagyunk startup, de szeretünk új ötleteken, startupokkal dolgozni - több ügyfelünket is végigkísértük már az első prototípustól a felvásárlásig. 

Ügyfeleink elégedettsége hosszútávon a legjobb befektetés

Szeretünk hosszútávú együttműködésekben részt venni. Ott lenni már az ötletnél, hozzátenni a saját gondolatainkat, együtt alakítani egy termék koncepcióját az 1.0-ig és tovább, újabb és újabb iterációkon keresztül. Felismerni problémákat és megoldásokat keresni rájuk, skálázódni tízezer és százezer és tízmillió és háromszázmillió lehetséges felhasználóig. Nem félünk a nehéz feladatoktól.

Lokalitás vidéki cégként, helyi erőforrásokra alapozva működünk 

Esztergomban rendezkedtünk be, a Dunakanyarban élünk. Szeretünk itt lenni és itt képzeltük el családjaink jövőjét. Szeretnénk ide vonzani fejlesztőket, tesztelőket, pm.-eket, üzleti elemzőket - növelni a város és a régió sokszínűségét. Támogatjuk a helyi kezdeményezéseket, 2006 óta mi fejlesztjük a Szeretgom.hu weboldalt. Elsősorban külföldi ügyfeleknek dolgozunk, egyedi szoftvereket építünk, szolgáltatást exportálunk, és odafigyelünk, hogy ahol csak lehet helyi szolgáltatásokat, termékeket vegyünk igénybe.

Agilisek vagyunk nem félünk a változástól

Dolgoztunk a pénzügyi szférának, telekommunikációs cégeknek. Közelről követjük a legfrissebb technológiai trendeket. Specialitásunk az ad-tech, vagyis a hirdetéskiszolgálás köré kialakult iparág: több, mint hat év tapasztalattal bírunk ezen a területen: pixel szerverek, adatpiacok fejlesztését, big-data projektekhez kapcsolódó feladatokat végzünk évek óta.

Díjak
Ügyfeleink és partnereink
  
Termékeink

 

 

 

Webalkalmazás-fejlesztés

 

Nyilt forráskódra épülő, saját fejlesztésű, Java alapú keretrendszert használunk (Kamra CMS)

 Biztonságos, skálázható és könnyen karbantartható alkalmazást szállítunk

Legfőbb célunk a piacra kerülési idő csökkentése, és az alkalmazás élettartamának növelése. 

Vállaljuk az általunk készített rendszerek teljeskörű üzemeltetését, támogatását.

Egyedi alkalmazás-fejlesztés, kutatás-fejlesztés

 

Java, C/C++, Scala platformokon bármilyen egyedi igény kifejlesztését vállaljuk, egyedi feltételek alapján. Munkatársaink között található PhD. fokozattal rendelkező, egyetemi (BME) hátterű kolléga, akivel kifejezetten kutatás-fejlesztési projektek, pályázati együttműködés is vállalható.

IT tanácsadás

  

Sikeresen együttműködünk projektmenedzsment-, IT architektúra-, IT stratégia, valamint információ- és fejlesztésbiztonság-tanácsadási szolgáltatás keretében más szervezetekkel. 

 

Elérhetőség

 


A bejárat az irodaházba

Adatok

Székhely: 2500 Esztergom, Lőrinc utca 2. 1. em. 2.

Iroda: 2500 Esztergom, Rákóczi tér 2-4. I. emelet 6.

Adószám: 14452754-2-11, HU14452754

Cégjegyzékszám: 11-09-014270, Tatabányai Cégbíróság

Bankszámlák:

  • 10700361-68804581-51100005 (HUF)
  • 10700361-68804581-50100002 (USD)
  • 10700361-68804581-50000005 (EUR)